Stage

Wij dragen graag bij aan het leerproces van studenten in het beroepsonderwijs. Waar leer je de beroepsvaardigheden het best en waar doe je waardevolle ervaring op? In de praktijk. Bij ons kun je op verschillende vakgebieden en op verschillende locaties ervaring opdoen.

Wij werken dan ook nauw samen met onder andere Zuyd Hogeschool, Universiteit Maastricht, Vista college & Gilde Opleidingen.

Stage lopen bij Adelante

Bij iedere stage staat de interdisciplinaire samenwerking centraal: samenwerken met alle verschillende disciplines binnen de organisatie. Dit is de kracht van onze behandelingen en dus van onze organisatie. Een positief leerklimaat is daarbij het uitgangspunt waarin professionals en stagiaires van elkaar leren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de ‘stages bij Adelante’ pagina.

Multidisciplinair Zorg Innovatie Centrum (M-ZIC)

In samenwerking met Zuyd Hogeschool heeft Adelante M-ZIC gerealiseerd, het Multidisciplinaire Zorg Innovatie Centrum. Studenten van de disciplines verpleegkunde, fysiotherapie, logopedie, ergotherapie, biometrie en creatieve therapie werken tijdens hun stage nauw samen met elkaar én de professionals van Adelante. Samen leren en innoveren is het doel. Op termijn zullen ook studenten van andere opleidingen kunnen gaan deelnemen aan M-ZIC.

Meer inhoudelijke informatie over M-ZIC? Bekijk de ‘M-ZIC’ pagina.

Niet gevonden wat je zocht?

Maar lijkt het je toch leuk om bij ons stage te lopen, of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 045 - 528 27 34, of via WhatsApp.