"Verbetering, vernieuwing en verandering"

Hallo allemaal!

Ik ben Joyce, ik ben 30 jaar oud en ik ben op 1 maart dit jaar gestart als Projectleider bij Adelante. Ik heb een achtergrond in Gezondheidswetenschappen en Management, Beleid en Ondernemerschap in de zorg.

In vorige functies heb ik mij al bezig gehouden met de verbetering van zorg waarbij de patiënt centraal staat door middel van projectmatig werken als consultant en in een beleidsmatige- en business development functie in de SGGZ. Na een tijdje in Utrecht en Amsterdam te hebben gewoond heb ik het drukke stadsleven achter me gelaten om terug te keren naar het zonnige Zuid-Limburg en woon ik sinds een jaar samen met mijn vriend in Landgraaf. Ik heb meer hobby’s dan tijd, maar in mijn vrije tijd ben ik meestal op mijn paard, in de sportschool, met mijn honden in het bos of (bij goed weer 😉) op de motor te vinden. Ik ben in mijn element als ik met mijn backpack op mijn rug alle mooie plekken op de wereld kan verkennen en ik houd enorm van buiten zijn, lekker eten, festivals en gezelligheid.

Als Projectleider houd ik me bezig met het realiseren van verbetering, vernieuwing en verandering binnen Adelante, dit kan zijn middels projecten in het kader van systeem- en procesoptimalisaties, implementaties of innovaties, en dit allemaal natuurlijk vanuit het belang van goede patiëntenzorg! Wat mijn functie zo leuk maakt is dat de dynamiek en de afwisseling van het werken in verschillende projecten in verschillende divisies ervoor zorgt dat geen dag hetzelfde is, en dan heb ik tegelijkertijd ook nog elke dag de mogelijkheid om een steentje bij te dragen aan de verbetering van zorg, wat wil je nog meer? 😉

Joyce

Het motto van Adelante ‘haal het beste uit jezelf’ sluit goed aan bij mij omdat ik altijd op zoek ben naar een uitdaging en manieren om mezelf te ontwikkelen, ik vind het belangrijk om te blijven reflecteren op hoe iets beter kan, zowel op persoonlijk vlak als in mijn werk. Wat mij meteen opviel in mijn eerste weken bij Adelante is hoe intrinsiek gemotiveerd alle collega’s in verschillende functies zijn om gezamenlijk hetzelfde doel na te streven: verbetering van de zorg voor onze patiënten, en dat geeft motivatie en vertrouwen! Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s van het Projectenbureau de continue verbetering van Adelante verder vorm te gaan geven.